خانه سوسیس کاشاک

تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری

خانه سوسیس کاشاک

تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری

خانه سوسیس کاشاک
بایگانی
آخرین مطالب

سالامی

سالامی  یک فراورده گوشتی است که در فرایندهایی شامل تخمیر و خشکاندن در برابر هوا، تولید می‌شود. ماده اصلی آن ممکن است از گوشت خوک یا گوشت گوساله باشد. این ماده غذایی به دلیل قابلیت فسادناپذیری‌اش که امکان ذخیره‌سازی آن را برای زمانهای طولانی ممکن می‌سازد در بین روستاییان جنوب اروپا محبوب بوده‌است. سالامی ممکن است بیشتر از ۴۰ روز در دمای اتاق سالم بماند. انواع مختلف سالامی به صورت سنتی در ایتالیا، فرانسه، سوئد، مجارستان، آلمان، اسپانیا، صربستان، اسلوونی، رومانی، لهستان، بلغارستان و ترکیه تولید می‌شوند.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی